Taas mukana Puupäivillä

puupaiva2018

Olimme kuudennen kerran mukana Puuinfon järjestämillä  Puupäivillä.

Tällä kertaa Puupäivät järjestettiin Messukeskuksen talvipuutarhassa. Oli hieno päivä. Kiitos kaikille asiakkaille joille saimme kertoa loistavista puutuotteistamme. Ihan paras kommentti oli eräältä arkkitehdiltä, että ihan oikeasti, tämä on ihan liian hyvää ollaakseen totta. Mutta totta se on. Accoya on oikeasti ratkaisu kaikkeen rakentamiseen. Se on säänkestävä. Täysin myrkytön. Ekologinen. Huoltovapaa. Sen elinkaari kustannukset ovat mitättömät.  Se harmaantuu kauniisti käsittelemättömänä. Sen voi halutessaan käsitellä tavallisilla pintakäsittelyaineilla. Accoyalla on ainutlaatuinen 50 vuoden takuu!  Samon loistava tuote on Kebony. Kebony eroaa Accoyasta oikeastaan vain käytetyn modifointi nesteen osalta. Accoyassa se on teollisuusetikka ja Kebonyssä aine on bio-pohjainen alkoholi. Molempia voi laimennuttuna vaikka juoda. Nämä puutuoteet ovat kestävän kehityksen edeelläkävijöitä. Pitkäikäsiä, säänkestäviä, huoltovapaita ja ennen kaikkea täysin myrkyttömiä!
Jos jäi kysyttävää, soita meille, kirjoita tai tule käymään. Showroomimme on Vallilassa auki joka arkipäivä. Olet tervetullut!

PS:Arvoimme osallistuneiden kesken TOG-veitsen ja juustohöylän, jossa on Kebony -vaahterasta tehty käden sija. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtasesti. Onnittelemme!