Kaikki maailman puulajit on saatavilla, edullisesti ja ekologisesti printattuna  SUN WOOD by Stainerin ”Orginal Woodprint” - tuotteina.

SUN WOOD by Stainer on kehittänyt ainutlaatuisen tavan tuottaa hämmästyttävän aidon näköisiä jäljitelmiä mistä tahansa maailmassa esiintyvästä puusta tai puulevystä. Huoneen kokoisella skannerilla oteaan alkuperäisestä materiaalista digitaalinen kopio ja se printataan suoraan hiekkapuhalletulle puulevylle ympäristöystävällisillä värillä ilman muoveja ja kalvoja. Kaikki yksityiskohdat toistuvat valokuvan tarkasti ja näin voit käyttää huoletta sisustuksessa jopa eksoottisia ja normaalisti kalliita puulajeja tai trendikkäitä sään pieksemiä ladonseiniä. SUN WOOD: in printtaukseen käytetyt vanerit ja puulevyt tulevat kestävän kehityksen mukaisesti paikallisilta metsänomistajilta Itävallasta.

 

 

Vanhaa tammea, printattuna edullisesti kuusilevylle

Printtejä kaikkiin tarkoituksiin

SUN WOOD tarjoaa puujäljitelmä printtejä l.Orginal Woodprint-tuotteita  kaikkialta maailmasta, kaikkiin tarkoituksiin. Oli kyse sitten banaanipuusta, wengestä tai Hawaililaisen baarin takaseinästä niin, sen voi tehdä SUN WOOD Orginal Woodprint- tuotteena ja alkuperäiset puut säästyvät ekologissa prosessissa.

Sisustuslevyjen lisäksi Orginal Wooprint tuotteen voi tehdä ovesta,  kattoparrusta, lattiasta tai pöytälevystä. Käytännössä printatun lopputuotteen voi asentaa mihin tahansa, mihin voidaan asentaa aivan tavallista puulevyä ja/tai rimaa. Tarvittassa printattava aihio voidaan millin tarkasti työstää esim. jalkalistaksi. Orginal Woodprint tuotteiksi sopivat myös  hyllylevyt ja jopa kalusteet. Erityisen suosittuja maailmalla printatu sisustuslevyt ovat ravintola- ja myymäläsisustuksessa, hotelleissa ja ravintoloissa, joihin halutaan näyttäviä mutta edullisia pintoja.

Rantatunnelmaa sisustuspaneelissa

Suosittu kierrätyspuu

Tällä hetkellä kierrätyspuu on erityisen suosittu materiaali sisustus- ja huonekalutuotannossa. Todellista kierrätettyä puuta on kuitenkin vähän saatavilla. Ihannetapauksessa kierrätyspuu puu on vuosikymmenien aikana ahavoitunut tuulessa ja säässä, mikä luo puuhun tietynlaisen karaktäärin.
Vuosikymmenien sään armoilla olo tuo myös haittoja. Puu on luonnollinen ja elävä materiaali ja siksi kierrätyspuussa usein elää myös paljon erilaisia tuholaisia, lahoja ja sieniä. Puuta on voitu myös käsitellä erilaisilla myrkyillä ja kemikaaleilla sen kestävyyden parantamiseksi.

Orginal Woodprint on aina turvallinen vaihtoehto, se tehdään täysin uudesta terveestä uudesta puusta ja käsitellään mekaanisesti harjaamalla, vasaroimalla ja vuolemalla ahavoituneen/säänpieksemän pinnan tyyliseksi. Printtauksen jälkeen  sitä tuskin erottaa alkuperäisestä kierrätyspuusta. Lisäksi Orginal Woodprint on kestävää ja stabiilia sisustus/rakennuslevyä.

Nopeasti tehtävä tehosteseinä

Miten Orginal Woodprint tehdään?

Tuotannonssa on neljä vaihetta:

1. SUN WOOD kerää kaikista kauneimpia puulajeja  sekä näyttäviä puujulkisivuja ympäri maailmaa. Yksi ainut tuote riittää, mikä tekee prosessista ekologisen kun satoja puita ei tarvitse kaataa ja höylätä esim. seinäpaneeliksi.

2. Jättimäisessä skannerissa puu/levy skannataan valokuvan tarkkuudella pienitä yksityiskohtaa myöten.

3. SUN WOOD: in omassa tuotantolaitoksessa käytetään pääasissa paikallisilta sahoilta hankittuja (PEFC-sertifioitu),  vanerilevyjä ja kuusipaneelejeja, jotka ensin hiekkapuhalletaan. Kuusipanelit käsitellään käsityönä juuri oikeanlaiseksi pinnaksi sopimaan täydellisesti valittuun printtiin, tarvittaessa ne jopa kolhitaan oikean efektin saamiseksi mm. kierrätyspuu printteihin. Kuusipaelit ja vaneri liimataan 19 mm 3- kerros rakenteeksi tukevan rakenteen aikaansaamiseksi.

4. Ainutlaatuisen yksilöllisen printtauksen jälkeen levyt/paneelit jälkikäsitellään ja näin aikaansaadaan täydellinen kopio alkuperäisestä puusta ja tai puujulkisivusta. Lopputuotteet voivat olla sisustuspaneelin tai -levyjen lisäksi mm. lattiaa, pöytälevyjä, tuoleja, taulunkehyksiä ja jopa sänkyjä.

Parketti
SUN WOOD -sisustuspaneelit ja lattiat ovar myymälöiden suosikit

Palonsuojaus

SUN WOOD pystyy tarjoamaan kaikki sisustuslevyt myös palosuojattuina sisustus- ja saunapaneeleina palontorjuntastandardin mukaisesti. SUN WOOD palonsuojaus standardi sisustuspaneeleille täyttää sekä liekin leviämisen että savunmuodostuksen korkeimmat vaatimukset EN DIN 13501-1B-s2, d0.

Palonsuojattujen levyjen koot:

2990 x 1250 x 19 mm
5000 x 1250 x 19 mm

Muut koot erillistilauksella. Varmista saatavuus maahantuojalta.

 

Sunwood-paneelikoot

Sisustuslevyjen vakiokoot

Sisustuspaneelit ovat 3- kerros kuusipaneelia ja -vaneria.
Levyjen paksuus on 19 mm. Erillistilauksena saatavissa myös 16 mm, varmista aina ennen tilausta jälleenmyyjältäsi toteutusmahdollisuus.

Sisustuspaneelit ovat aitoa kuusipaneelia ja -vaneria

Mallilevyt

Meidän Showroomilla Vallilassa on hyvä valikoima SUN WOOD -sisustuslevyjä nähtävillä. Tarvittaessa SUN WOOD valmistaa toivomastasi puusta/puujulkisivusta *mallilevyn ja toimittaa sen suoraan kotiosoitteesi postilla. Kysy tästä lisää lisää meiltä*.  Myös yksilölliset tilaustuoteet ovat mahdollisia.

Tutustu lisää SUN WOOD tuotteisiin Orginal WoodPrint-tuotteisiin: SUN WOOD by Stainer kotisivut

Sisustuspaneeli-malleista on ladattavissa esite AINEISTOT-sivullamme.