Eurooppalaiset upeat julkisivutiilet kauttamme

Edustamme useita laadukkaita eurooppalaisia julkisivutiili toimittajia. Kauttamme laaja julkisivutiilien valikoima viideltä eri valmistajalta - eri sävyisiä, kokoisia, käsinlyötyjä, leikattuja, pursotettuja, muototiiliä ja klinkkereitä - kaikki mahdollisuudet toteuttaa ainutlaatuisia ja näyttäviä kohteita, jotka kestävät aikaa sekä ilahduttavat myös tulevia sukupolvia.

Tiili on ympäristöystävällinen, myrkytön ja huoltovapaa valinta, joka kestää erinomaisesti Suomen vaihtuvissa ja vaativissa sääolosuhteissa. Kauttamme saatte viiden yksittäisen tehtaan sekä TerreAlin konsernin kolmenkymmenen eri tiilitehtaan valikoiman: pieniin ja isoihin kohteisiin. Suuriin erikoisprojekteihin voimme valmistuttaa tiiliä myös tilauksesta.

 

Tiili on 100 % luonnontuote

Tiili

Tiili on luonnon omista raaka-aineista polttamalla valmistettu kova ja kestävä rakennusmateriaali, jota on käytetty jo tuhansien vuosien ajan.  Tiiltä käytetään, koska se säilyttää värinsä ja muotonsa vaativissakin olosuhteissa sekä kestää kuormitusta ja aurinkoa että pakkasta. Tiili eristää myös ääntä ja lämpöä, mikä tuo asumisviihtyvyyttä ja säästää energiaa. Julkisivutiili säilyttää arvonsa vuosisatoja ja ne sopivat lukemattomiin arkkitehtoonisiin ratkaisuihin. Erilaiset väri-, pinta- ja kokovaihtoehdot mahdollistavat sekä luovat ratkaisut, että erilaisiin ympäristöihin sointuvat rakennuskokonaisuudet.

Tiili on kestävän kehityksen valinta

Tiili on kestävän kehityksen valinta

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tiilistä löytyvät kaikki keskeiset ominaisuudet.  1)Materiaalitehokkuus, tiilet valmistetaan suoraan kokoonsa, mitään hukka, leikkuu tai tuotantojätettä ei synny. 2) Ympäristöystävällisyys, tiilet valmistetaan luonnonmateriaaleista; savesta, hiekasta ja vedestä. 3) Elinkaari,  tiilillä on poikkeuksellisen pitkä, yli sadan vuoden elinkaari. 4) Huoltovapaus, tiilet ovat täysin huoltovapaita. 5) Tuotanto ja valmistus lähekkäin, edustamamme tiilitehtaat sijaitsevat aina savenottopaikan lähellä, mikä minimoi kuljetuskustannuksia ja käytettyä energiaa. 6) Aurinko- ja hukkaenergia, tiilitehtaissa käytetään sekä tuuli- ja aurinkoenergiaa sekä lisäksi hukkalämpöä tiilien kuivatukseen. 7) Kierrätettävyys, kaikki tiilet ovat kierrätettävissä käyttönsä jälkeen. 8) Ei haitallisia aineita, tiilet ovat 100 % luonnontuotteita eikä niissä ole ympäristölle haitallisia aineita.

Julkisivutiilen ei tarvitse enää olla yksi suora möllykkä

Uusia värejä, kokoja ja muotoja

Haluamme tarjota suunnittelijalle arvokkaan ja esteettisen kaupunkiympäristön suunnitteluun mielenkiintoisia vaihtoehtoja tiilirakenteiden ja  tiilijulkisivujen toteutuksiin. Kauttamme saa tuotteita yli kolmeltakymmeneltä eurooppalaiselta tiilitehtaalta, mikä tarkoittaa satoja eri vaihtoehtoja, uusia värejä, kokoja, muotoja sekä teknistä neuvontaa, että työkaluja erilaisten vaihtoehtojen kokeilemiseen myös 3d-malleina.

Perinteinen julkisivutiili tehdään puumuotilla käsinlyöden

Puumuoteilla autenttinen käsityöjälki

Käsinlyödyissä tiilissä on elämää, vähän rosoisuutta ja aito kädenjälki. Yksikään tiili ei ole aivan millilleen samanlainen kuin toinen ja tämä tuo hienostunutta elävyyttä ja pinnan viehättävyyttä julkisivuun.

Hiilipoltettu julkisivutiili Hagemaisterilta

Ainutlaatuinen hiilipoltto tuo jännittäviä värisävyjä

Saksalaisten tiilitehtaiden erikoisuus on hiilipoltto, mikä antaa julkisivutiiliin vivahteita ja sävyjä, joidenka väritystä ei voi millään muulla tavalla jäljitellä. Jokainen hiilipoltettu julkisivutiili on täysin uniikki antaen oman vaihtelevan valon, värin ja varjon leikin julkisivuun.

Harmaat harmoniset käsinlyödyt julkisivutiilet

Design, esteettisyys ja laatu

Julkisivutiili ja -laatta valikoimassamme yhdistyvät design, edustavuus ja laatu.  Satojen vuosien kokemus, aitojen käsityöperinteiden sekä materiaalin kunnioitus ovat tärkeä pohja, kun valmistetaan korkealaatuisia tiilituotteita uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Valmistajien pitkä kokemus alalta näkyy tietotaitona ja teknisenä osaamisena, joka kiteytyy lopputuotteiden laadussa ja esteettisyydessä. Useiden tehtaiden laaja väri- ja pintavalikoima varmistaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva ratkaisu. Tarjoamillamme tiilillä suunnittelija voi vapaasti toteuttaa visionsa.

VandeMoortel-Handmades

Tuotteet

Valikoimassamme on sekä ”käsinlyötyjä” että märkälyötyjä julkisivutiiliä, miniatyyritiiliä, rustiikkisia julkisivutiiliä, muototiiliä, tiililaattoja, lasitettuja tiiliä ja -laattoja sekä keraamisia laattoja, aurinkosuojatiiliä, akustiikkatiiliä, kattotiiliä, tuulettuvaa keraamista julkisivua sekä myös perinteisiä pursotettuja julkisivutiiliä.  Valmiiksi muuratut julkisivupaneelit ja palkit tuovat suunnittelijalle lisämahdollisuuksia arkkitehtoonisiin ratkaisuihin. Sisustussuunnittelijalle löytyy taas liimattavia sisustustiiliä ja lattialaattoja.

Lisäksi yhteistyökumppaneillamme on joukko teknikkoja, jotka tarvittaessa neuvovat arkkitehtejä, insinöörejä, urakoitsijoita jo konseptivaihteessa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Aika ja trendit muuttuvat, mutta korkealaatuinen tiili kestää vuosisatojen ajan.

LISÄTIETOJA JA AINEISTOA :