Upeimmat julkisivutiilet kauttamme

Edustamme useita laadukkaita eurooppalaisia julkisivutiili toimittajia. Kauttamme tuhansien julkisivutiilien valikoima - eri sävyisiä, kokoisia, käsinlyötyjä, leikattuja, pursotettuja, muototiiliä ja klinkkereitä - kaikki mahdollisuudet toteuttaa ainutlaatuisia ja näyttäviä kohteita, jotka kestävät aikaa sekä ilahduttavat myös tulevia sukupolvia.

Tiili on ympäristöystävällinen, myrkytön ja huoltovapaa valinta, joka kestää erinomaisesti Suomen vaihtuvissa ja vaativissa sääolosuhteissa. Kauttamme saatte yli kolmenkymmenen tiilitehtaan valikoiman: pieniin ja isoihin kohteisiin sekä erikoisprojekteihin valmistutamme tiilet toiveidenne mukaisesti.

Tiili on 100 % luonnontuote

Tiili

Tiili on luonnon omista raaka-aineista polttamalla valmistettu kova ja kestävä rakennusmateriaali, jota on käytetty jo tuhansien vuosien ajan.  Tiiltä käytetään, koska se säilyttää värinsä ja muotonsa vaativissakin olosuhteissa sekä kestää kuormitusta ja aurinkoa että pakkasta. Tiili eristää myös ääntä ja lämpöä, mikä tuo asumisviihtyvyyttä ja säästää energiaa. Julkisivutiili säilyttää arvonsa vuosisatoja ja ne sopivat lukemattomiin arkkitehtoonisiin ratkaisuihin. Erilaiset väri-, pinta- ja kokovaihtoehdot mahdollistavat sekä luovat ratkaisut, että erilaisiin ympäristöihin sointuvat rakennuskokonaisuudet.

Tiili on kestävän kehityksen valinta

Tiili on kestävän kehityksen valinta

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tiilistä löytyvät kaikki keskeiset ominaisuudet.  1)Materiaalitehokkuus, tiilet valmistetaan suoraan kokoonsa, mitään hukka, leikkuu tai tuotantojätettä ei synny. 2) Ympäristöystävällisyys, tiilet valmistetaan luonnonmateriaaleista; savesta, hiekasta ja vedestä. 3) Elinkaari,  tiilillä on poikkeuksellisen pitkä, yli sadan vuoden elinkaari. 4) Huoltovapaus, tiilet ovat täysin huoltovapaita. 5) Tuotanto ja valmistus lähekkäin, edustamamme tiilitehtaat sijaitsevat aina savenottopaikan lähellä, mikä minimoi kuljetuskustannuksia ja käytettyä energiaa. 6) Aurinko- ja hukkaenergia, tiilitehtaissa käytetään sekä tuuli- ja aurinkoenergiaa sekä lisäksi hukkalämpöä tiilien kuivatukseen. 7) Kierrätettävyys, kaikki tiilet ovat kierrätettävissä käyttönsä jälkeen. 8) Ei haitallisia aineita, tiilet ovat 100 % luonnontuotteita eikä niissä ole ympäristölle haitallisia aineita.

Julkisivutiilen ei tarvitse enää olla yksi suora möllykkä

Uusia värejä, kokoja ja muotoja

Haluamme tarjota suunnittelijalle arvokkaan ja esteettisen kaupunkiympäristön suunnitteluun mielenkiintoisia vaihtoehtoja tiilirakenteiden ja  tiilijulkisivujen toteutuksiin. Kauttamme saa tuotteita yli kolmeltakymmeneltä eurooppalaiselta tiilitehtaalta, mikä tarkoittaa satoja eri vaihtoehtoja, uusia värejä, kokoja, muotoja sekä teknistä neuvontaa, että työkaluja erilaisten vaihtoehtojen kokeilemiseen myös 3d-malleina.

Perinteinen julkisivutiili tehdään puumuotilla käsinlyöden

Puumuoteilla autenttinen käsityöjälki

Käsinlyödyissä tiilissä on elämää, vähän rosoisuutta ja aito kädenjälki. Yksikään tiili ei ole aivan millilleen samanlainen kuin toinen ja tämä tuo hienostunutta elävyyttä ja pinnan viehättävyyttä julkisivuun.

Hiilipoltettu julkisivutiili Hagemaisterilta

Ainutlaatuinen hiilipoltto tuo jännittäviä värisävyjä

Saksalaisten tiilitehtaiden erikoisuus on hiilipoltto, mikä antaa julkisivutiiliin vivahteita ja sävyjä, joidenka väritystä ei voi millään muulla tavalla jäljitellä. Jokainen hiilipoltettu julkisivutiili on täysin uniikki antaen oman vaihtelevan valon, värin ja varjon leikin julkisivuun.

Harmaat harmoniset käsinlyödyt julkisivutiilet

Design, esteettisyys ja laatu

Julkisivutiili ja -laatta valikoimassamme yhdistyvät design, edustavuus ja laatu.  Satojen vuosien kokemus, aitojen käsityöperinteiden sekä materiaalin kunnioitus ovat tärkeä pohja, kun valmistetaan korkealaatuisia tiilituotteita uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Valmistajien pitkä kokemus alalta näkyy tietotaitona ja teknisenä osaamisena, joka kiteytyy lopputuotteiden laadussa ja esteettisyydessä. Useiden tehtaiden laaja väri- ja pintavalikoima varmistaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva ratkaisu. Tarjoamillamme tiilillä suunnittelija voi vapaasti toteuttaa visionsa.

VandeMoortel-Handmades

Tuotteet

Valikoimassamme on sekä ”käsinlyötyjä” että märkälyötyjä julkisivutiiliä, miniatyyritiiliä, rustiikkisia julkisivutiiliä, muototiiliä, tiililaattoja, lasitettuja tiiliä ja -laattoja sekä keraamisia laattoja, aurinkosuojatiiliä, akustiikkatiiliä, kattotiiliä, tuulettuvaa keraamista julkisivua sekä myös perinteisiä pursotettuja julkisivutiiliä.  Valmiiksi muuratut julkisivupaneelit ja palkit tuovat suunnittelijalle lisämahdollisuuksia arkkitehtoonisiin ratkaisuihin. Sisustussuunnittelijalle löytyy taas liimattavia sisustustiiliä ja lattialaattoja.

Lisäksi yhteistyökumppaneillamme on joukko teknikkoja, jotka tarvittaessa neuvovat arkkitehtejä, insinöörejä, urakoitsijoita jo konseptivaihteessa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

pitkä julkisivutiili

ABC Klinkergrouppe

Tiiliä on valmistettu Saksan Osnabrückin, Münsterin ja Bentheimin alueilla jo 1500 luvulla. ABCKlingergroupin juuret nivoutuvat pitkälti alueen historiaan, kun August Berentelg osti osuuden paikallisesta  tiilitehtaasta 1887. Muutamia vuosia myöhemmin hän perusti Reckeen oman August Berentelg  &  Co -tiilitehtaan yhtiökumppaninsa kanssa. Tänä päivänä Berentelgin perhe jatkaa isoisiensä työtä neljännessä sukupolvessa, johtamalla seitsemää eri tehdasta, jotka ovat nimetty esi-isiä kunnioittaen ABCKlinkergroupeksi. ABCKlinkergrouppe tuottaa katto- ja julkisivutiiliä, julkisivuklinkkereitä ja laattoja, lasitettuja julkisivulaattoja sekä maatiiliä (l. poltettuja keraamisia pihatiiliä).

 

Tutustu ABCKlinkergroupen valikoimaan

Tyylikäs ja erilainen tiilijulkisivu

Hagemeister

Hagemeisterin neljän tiilitehtaan ryhmittymä on valmistanut tiilituotteita jo yli 100 vuoden ajan. Pitkäjänteinen työ ja käsityötaito korostuvat tässä saksalaisessa perheyrityksessä, joka toimii nyt jo viidennessä sukupolvessa. Valikoimassa on erilaisia laadukkaita tiilituotteita: julkisivutiiliä, muototiiliä, pitkiä tiiliä, akustiikka tiiliä, tiiliklikkereitä/laattoja ja maatiiliä (l. keraaminen pihatiili). Hagemeister tarjoaa rakentajille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet toteuttaa visionsa. Tiilien värivaihtoehtojakin on yli 500. Hagemeisterin tiiliasiantuntijat kehittävät jatkuvasti räätälöityjä ratkaisuja myös vaativimpiin projekteihin.

Tutustu Hagemeisterin valikoimaan

Vaaelat käsinlöydyt julkisivutiilet löytyvät Egersundin valikoimasta

Egersund Tegl

Tanskalainen Egernsund Tegl tiilitehdas perustettiin 1894, usean pienen tiilialan toimijan osuuskuntana.  Yhteistä kaikille oli pienyrittäjyyden lisäksi tiilien valmistaminen suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Tänä päivänä Egersund Tegl -tiilitehdas on erityisen ylpeä, että on voinut jatkaa perinteisten tiilien valmistamista nykyaikaisia tekniikoita ja tuotantotapaa hyväksikäyttäen. Egersund Tegl valmistaa julkisivutiiliä, käsinlöytyjä tiiliä ja tiilipalkkeja lukuisissa eri väreissä. Tanskalaisten tiilien vahvuus laadun ohella on hyvä design. Egersund Tegl valmistaa tiiliä myös tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Saatavana myös eri pituisia siltoja ovien ja ikkunoiden ylityksiin.

 

Tutustu Egernsund Teglin valikoimaan

Julkisivu voidaan muurata myös tiililaatoista

Feldhaus-Klinker

Saksan yksi suurimmista ja vanhimmista tiilitehtaista on 160 vuotias Felhaus-Klinker, joka on erikoistunut tiililaattoihin (Slips) ja julkisivutiiliin. Yrityksen perusti Bernhard Heinrich Feldhaus, maanviljelijä, jonka tiluksilla sattui olemaan erinomaiset savikerrostumat. Feldhausin perheen toimeentulo tuli pääasiassa maanviljelystä ja tiilien valmistus oli mukava sivutulo. Tänä päivänä Feldhaus Klinker on globaali tiilialan toimija, joka valmistaa 2500 erilaista tiilituotetta, mitä myydään lähes joka mantereella.

 

Tutustu Feldhaus-Kleinkerin valikoimaan

Julkisivutiili sopii hyvin moderniin rakentamiseen

TerreAl /SanMarco

TerreAl/SanMarco Italia kuuluu raskalaisomisteiseen maailmanlaajuisesti tiilituotteita valmistavaan yritysryhmittymään TerreAl Groupiin, joka toimii 30 eri maassa. TerreAl/San Marco valmistaa erilaisia tiilituotteita Italiassa kolmella eri tehtaalla. Valikoimassa on kattotiiliä, julkisivutiiliä, julkisivutiilijärjestelmiä, aurinkosuojia,  arkkitehtoonisia ratkaisuja sekä akustiikkatiiliä. Lisäksi Italiasta tulevat myös tyylikkäät seinään liimattavat sisustustiilet ja lattialaatat.

Tutustu TerreAlin valikoimaan

Aika ja trendit muuttuvat, mutta korkealaatuinen tiili kestää vuosisatojen ajan.

LISÄTIETOJA JA AINEISTOA :