havwoods-laatikko

Maailman kaikki lattiat - A whole World of Wood Flooring

Havwoods on maailmanlaajuinen massiivi-, puu- ja parkettilattioiden toimittaja. Havwoodsin lattioilla  on sisustettu pienten yksityiskotien lisäksi kartanoita, toimistoja, ravintoloita sekä hotelleja Milanosta Melbourneen.

Puu- ja parkettilattia ovat aina tyylikkäitä ja kestäviä vaihtoehtoja. Yli 1000 erilaisen mallin joukosta löytää jokainen jotain; sekä suureen että pieneen kotiin, julkiseen tilaan, toimistoon, ravintolaan tai kauppakeskukseen.

Aito puinen lattia on lämmin ja luonnollinen vaihtoehto. Se elää ja hengittää ollen miellyttävä kävellä. Sekä puu- että parkettilattiat ovat kestäviä, ekologisia ja laadukkaita vaihtoehtoja. Ne sopivat hyvin sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen. Tuhannen erilaisen vaihtoehdon joukosta löytyy varmasti sopivin malli. Parkettilattian maalaus, lakkaus, harjaus ja vahaus tuovat myös runsain määrin eri vaihtoehtoja ulottuvillesi.

Alan ylivoimainen asiantuntija

Lähes viidenkymmenen vuoden kokemus erilaisten puumateriaalien parissa on tehnyt Havwoodsista alan ylivoimaisen asiantuntijan, ja he toimivat kaikilla mantereilla. Englantilainen laatu ja palvelu ovat nyt Novenbergin kautta tarjolla Suomessa arkkitehdeille, suunnittelijoille, sisustajille ja rakentajille. Tasokkaan tuotetuntemuksen ja erilaisien teknisten rakenneratkaisujen lisäksi saatte kauttamme ammattitaitomme lattian asennukseen, kiinnitykseen sekä opastusta alustan valintoihin ja lattian jälkihoitoon. Puu- ja parkettilattian erilaiset käsittelyt lisäävät kestävyyttä ja elävyyttä lattiaan.

Lataa uusin Havwoods -parkettikuvasto
AINEISTOT sivultamme!

Lataa uusin kuvasto

Tutustu tarkemmin tuotteeseen ja projekteihin :

Asennus :

Yhteistyökumppanimme Heikkinen-yhtiöt toimii koko Suomen alueella ja on alansa ehdoton ammattilainen erilaisten lattioiden asennuksessa.