havwoods-laatikko

Maailman kaikki lattiat - A whole World of Wood Flooring

Havwood on maailman laajuinen massiivi-, puu- ja parkettilattioiden toimittaja. Havwoodin lattiolla  on sisustettu pienten yksityiskotien lisäksi suuria kartanoita, toimistoja, ravintoloita sekä hotelleja Milanosta Melbourneen. Puu- ja parketti lattia on aina tyylikäs ja kestävä vaihtoehto. Runsaan yli 1000 erilaisen mallin joukosta löytää jokainen jotain, sekä suureen että pieneen kotiin, julkiseen tilaan, toimistoon tai kauppakeskukseen. Aito puinen lattia on aina lämmin ja luonnollinen vaihtoehto. Se elää ja hengittää ja on miellyttävä paljaankin jalan alla. Sekä puu- että parkettilattiat ovat aina kestäviä, ekologisia ja laadukkaita vaihtoehtoja ja ne sopivat hyvin sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen. Tuhannen erilaisen vaihtoehdon joukosta löydät varmasti sopivimman mallin ja lisäksi parkettilattian maalaus, lakkaus, harjaus ja vahaus tuovat myös runsaan määrin eri vaihtoehtoja ulottuvillesi.

Alan ylivoimainen asiantuntija

Lähes viidenkymmenen vuoden kokemus erilaisten puumateriaalien parissa on tehnyt Havwoodista alan ylivoimaisen asiantuntijan ja he toimivat maailman ympäri kaikilla mantereilla. Englantilainen laatu ja palvelu ovat nyt Novenbergin kautta tarjolla Suomessa arkkitehdeille, suunnittelijoille ja sisustajille ja rakentajille. Tasokkaan tuotetuntemuksen ja erilaisien teknisten rakenneratkaisujen lisäksi saatte kauttamme ammattitaitoamme lattian asennuksen, kiinnityksen sekä ohjausta alustan valintoihin sekä lattian jälkihoitoon. Puu- ja parkettilattian erilaiset käsittelyt tuovat lisää kestävyyttä ja elävyyttä latttiaan.

Tutustu tarkemmin tuotteeseen ja projekteihin :

Asennus :

Yhteistyökumppanimme Heikkinen-yhtiöt toimii koko Suomen alueella ja on alansa ehdoton ammattilainen erilaisten lattioiden asennuksessa.