Rakentamisen Ruusu 2017 kohde

Accoyalla on 50 vuoden takuu
Accoya- puu on myrkytön ja säänkestävä vaihtoehto.

Helsinkin palkitsi Vihreistä vihrein- asuinkerrostalon Rakentamisen ruusulla.
Yhtenä palkintun hankkeen tavoitteena on selvittää viherrakentamien vaikutusta energiatehokkuuteen ja asukkaiden yhteisöllisyyteen. Terve ympäristö tukee ihmisten hyvinvointia. Myrkytön Accoya-puu Vihreistä vihrein -asuinkerrostalon julkisivussa tukee ekologista ajattelua. Säänkestävänä ja lahomattomana Accoya on ehdottomasti kestävän kehityksen mukainen vaihtoehto puurakentamiseen. Rakennusliike Reposen toteuttama kohde sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa ja sen rakennutti TA-Yhtiöt. Kohteen suunnittelusta vastasi Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli.

Accoya sopii erinomaisesti kaikkeen rakentamiseen joissa on haastavat sääolo suhteet, kuten saarissa, merenranta asutuksessa sekä mökeillä. Accoya puu on mittapysyvää, se ei turpoa märkänä eikä kutistu kuivuessaan. Se ei myöskään tikkuunnu vanhetessaan mikä tekee siitä ihanteellisen laitureihin ja terasseihin. Lahoamattomuutensa vuoksi sopii myös puutarharakentamiseen, puutarhakalusteiksi ja istutuslaatikoiksi. Accoyalla on 50 vuoden takuu käsittelemättömänä ja jopa 25 vuoden takuu maakosketuksessa.

Rakennuslehden sivulle

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunkiymparisto/rakentamisen-ruusu-2017-innovatiiviselle-vihreista-vihrein-asuinkerrostalolle

Lue lisää Accoya- puusta