3form-logo

3form

3form on erikoistunut näyttävien sisustuslevyjen tuotantoon sisälle ja ulos. Levyistä voidaan toteuttaa itsenäisiä elementtejä, tilanjakajia, valaisimia, koristeita, huonekaluja. 3form pyrkii kestävään kehitykseen tuotannossaan ja osa tuotteista on kierrätettyjä. He tekevät myös yhteistyötä kehitysmaiden kanssa tarjoten työtä esim. Varia- levyjen sisään printattavien materiaalien tuotannossa. 3form pyrkii myös printattavien esitteiden sijaan esittelemään tuotteitansa vain sähköisesti.

ESIMERKKEJÄ PROJEKTEISTAMME:

Suomessa toteutettuja kohteita on mm:

  • Väliseinäkeet Haltialan myymälässä, Espoo
  • Koneen hissin valaisimet (Venäjä)
  • Lentokentän Wine & Viev palvelutiski (Hki-Vantaa)
  • Eduskuntatalon pannuhuoneen valaisin (Helsinki)

Chroma -väliseinäkkeet Haltialan luontokeskuksen kaupassa, Espoossa.

Wine & View -ravintolan palvelutiski Helsinki-Vantaan lentokentällä.

HARTSITUOTTEET:

VARIA ECORESIN

Läpikuultavat, korkealuokkaiset hartsilevyt, antavat loputtomat mahdollisuudet luoda erilaisia seiniä, seinäkkeitä, pintoja, koristeita, valaisimia jne. Kaikki muokattavissa: väri, (värisarjat) opasiteetti, muoto, rakenne, kuviot, hartsilevyn sisään prässättävät materiaalit mm. oksat, kankaat, metalliverkot jne. Levyjä voidaan myös lämpökäsittelyssä taivuttaa eri muotoihin. Kaikki Ecoresin hartsilevyt ovat valmistettu 40 % kierrätysmateriaalista.

CHROMA

Valoa hyvin johtava, paksu sisustuslevy sisä- ja ulkokäyttöön. Vahva materiaali josta voi toteuttaa jopa kalusteita ja isoja vaaka pintoja. Saatavana lukuisia eri värejä. Chorma- levyn kulmia voidaan työstää pyöristämällä, hiomalla ja pintaa voi työstää sekä CNC- jyrsimellä että laserilla. Loivat taivutukset ovat myös mahdollisia. 


STRUTTURA

Mahtavat erilaiset struktuuripintaiset ja koristeelliset hartsilevyt sopivat niin sisustuselementeiksi itsenään, väliseiniksi, näyttelyseiniksi ja tai esitetelineiksi. Strutturasta voidaan toteuttaa myös näyttävät hyllyjen taustat liiketiloihin, valaisimet jne. Vain mielikuvitus on rajana.

KIVIJÄLJITELMÄ

Luonnollisen kiven ulkonäkö, saavutetaan helposti työstettävällä hartsilevyllä. Hartsilevy on lämmin ja rikas materiaali, jota voi varioida loputtomasti. Kivijäljitelmä mahdollistaa taivutukset joita ei voisi muuten edes kuvitella saavuttavansa luonnon kivellä.

ULKOTILOIHIN:

KODA XT

Koda XT on erinomaisesti säätä kestävä polykarbonaattilevy. Kustannustehokas ja kovaa kulutusta kestävä vaihtoehto lasille, jolla voidaan toteuttaa näyttäviä rakenteita. Koda XT on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja ja pintaviimeistelyjä.

Koda XT sopii käytettäväksi erityisesti pystypinnoissa.

CHROMA XT

Chroma XT sopii ulkotiloissa käytettäväksi erityisesti vaakapintoihin, kuten penkkeihin ja pöytätasoihin.

AKUSTIIKKALEVYT:

SOLA FELT

Kierrätysmuovista valmistetut akustiikkalevyt

KATSO LISÄÄ JA IHASTU :