3form-logo

3form

3form on erikoistunut PET-kierrätysmuovista valmistettujen sisustus- ja akustiikkalevyjen tuotantoon. Lisäksi valikoimassa on valoa upeasti taittavat värikkäät chorma-levyt, mielenkiintoiset Struttura sisustuslevyt sekä ulkotiloihin 40 x lasia vahvemmat Koda XT-levyt.

Esim. Ekoreisiinistä valmistetujen Varia levyjen väliin voidaan prässätä melkeimpä mitä tahansa orgaanista, kuivaa materiaalia: ruohoa, kaisloja, oksia, lastuja. Voit lisäksi valita 250 eri väristä ja useista eri pinta tekstuureista sekä opasiteeteista.  Levyistä voidaan toteuttaa itsenäisiä elementtejä, tilanjakajia, valaisimia, koristeita, hyllyjä, taide-projekteja ja jopa huonekaluja. Jopa 40 % Varia ja Sola Felt- materiaaleista on kierrätettyä PET-muovia.

3form tekee aktiivisesti yhteistyötä kehittyvien maiden ihmisten kanssa, kehittäen ja ostaen erilaisia materiaaleja varia levyjen sisään prässättäväksi. Katso oheiset videot joten saat paremman käsityksen 3formista.

ESIMERKKEJÄ PROJEKTEISTAMME:

Suomessa toteutettuja kohteita on mm:

  • Väliseinäkeet Haltialan myymälässä, Espoo
  • Koneen hissin valaisimet (Venäjä)
  • Lentokentän Wine & Viev palvelutiski (Hki-Vantaa)
  • Eduskuntatalon pannuhuoneen valaisin (Helsinki)

Kauniisti valoa heijastavat Chroma -väliseinäkkeet Haltialan luontokeskuksen kaupassa, Espoossa.

Wine & View -ravintolan palvelutiski Helsinki-Vantaan lentokentällä.

HARTSITUOTTEET:

VARIA ECORESIN

Läpikuultavat, korkealuokkaiset hartsilevyt, antavat loputtomat mahdollisuudet luoda erilaisia seiniä, seinäkkeitä, pintoja, koristeita, valaisimia jne.  Kaikki Varia levyt ovat valmistettu 40 % PET-Kierrätysmuovista.
250 eri väriä, yhteensopivuus esim RAL-värikartaan. Opasiteetti, tekstuuri, sisään prässtättävät materiaalit, kaikki valittavissa. Levyjä voidaan myös lämpökäsittelyssä taivuttaa eri muotoihin. Lukuisia erilaisia kiinnitysmahdollisuuksia.

CHROMA

Valoa hyvin johtava, paksu sisustuslevy sisä- ja ulkokäyttöön. Vahva materiaali josta voi toteuttaa jopa kalusteita ja isoja vaaka pintoja. Saatavana 250 eri värejä. Chorma- levyn kulmia voidaan työstää pyöristämällä, hiomalla ja pintaa voi työstää sekä CNC- jyrsimellä että laserilla. Saumaton liimaus on mahdollista jolloin voidaan luoda kolmiuloitteisia valaistavia objeksteja. Myös loivat taivutukset ovat myös mahdollisia.

STRUTTURA

Mahtavat erilaiset struktuuripintaiset ja koristeelliset hartsilevyt sopivat niin sisustuselementeiksi itsenään, väliseiniksi, näyttelyseiniksi ja tai esitetelineiksi. Strutturasta voidaan toteuttaa myös näyttävät hyllyjen taustat liiketiloihin, valaisimet jne. Vain mielikuvitus on rajana.

KIVIJÄLJITELMÄ

Luonnollisen kiven ulkonäkö, saavutetaan helposti työstettävällä hartsilevyllä. Hartsilevy on lämmin ja rikas materiaali, jota voi varioida loputtomasti. Kivijäljitelmä mahdollistaa taivutukset joita ei voisi muuten edes kuvitella saavuttavansa luonnon kivellä.

ULKOTILOIHIN:

KODA XT

Koda XT on erinomaisesti säätä kestävä polykarbonaattilevy. Kustannustehokas ja kovaa kulutusta kestävä vaihtoehto lasille, jolla voidaan toteuttaa näyttäviä rakenteita. Koda XT on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja ja pintaviimeistelyjä.

Koda XT sopii käytettäväksi erityisesti pystypinnoissa.

CHROMA

Chroma sopii ulkotiloissa käytettäväksi erityisesti vaakapintoihin, kuten penkkeihin ja pöytätasoihin.

AKUSTIIKKALEVYT:

SOLA FELT

- akustiikkalevy
- 40 % on PET-kierrätysmuovia
- tilanjakajiksi ja itsenäisiksi seinäkkeiksi
- vaaka ja horisontaaliset ratkaisut
- 15 eri väriä
- useita eri moduleita

KATSO LISÄÄ JA IHASTU :