Loading...

Accoya -terassin jälleenmyyjät 2017:

Hyvin varustetut K-Raudat  
ja
RTV myymälät kautta maan (RTV-Yhtymä Oy)
Juha Ekman (019) 742 246  juha.ekman@rtv.fi

 

Umpipuu, joka on hankittu nopeasti kasvavista ja vastuullisesti hoidetuista metsistä, on täysin myrkytöntä ja tarjoaa jopa parhaat trooppiset jalopuut päihittävää mitanpitävyyttä ja kestävyyttä.

Puu, joka korvaa jatkuvasti vähenevät trooppiset jalopuut, käsitellyt puut ja huonommin kestävät materiaalit uusissa ja vanhoissa ulkokäyttökohteissa. Puu, joka toimii aiempaa parempana hiilidioksidinieluna pidennetyn elinkaarensa aikana ja jonka voi lopulta kierrättää turvallisesti. Kyseessä on Accoya®-puu: maailman johtava huipputeknologiaa edustava puu.

Kahdeksan vuosikymmenen tutkimustyöhön perustuva Accoya®-puu yhdistää puun asetylointia koskevaa vanhaa ja uutta tieteellistä tutkimustietoa patentoituun valmistusprosessiin ja tuottaa luotettavia kaupallisen mittakaavan tuloksia.

Accoya®-puun valmistuksessa puun kemiallista rakennetta muutetaan sen pinnasta ytimeen asti, jolloin tuloksena on huippulaatuinen, kestävä ja poikkeuksellisen stabiili tuote.

Accoya®-puusta on nopeasti tulossa käyttäjien ulkokohteissa suosima materiaali, jota voi käyttää käytännössä mihin tahansa ikkunoista ja ovista terassilaudoituksiin, julkisivulaudoituksiin ja jopa käyttökohteisiin, joissa aiemmin oli mahdollista käyttää vain ei-kestäviä materiaaleja.

Ensisijaiset käyttökohteet:

JULKISIVULAUDOITUS

Accoya®-puu sopii julkisivulaudoituksiin ja on ihanteellinen ratkaisu, kun estetiikka ja helppohoitoisuus ovat etusijalla. Accoya®-puun mitanpitävyys, kestävyys ja luonnollinen UV-suojaus varmistavat puun kokonaisvaltaisen elinkaaren vähäiset käyttökulut.

TERASSILAUDOITUS

Terassilaudoituksessa luonnollinen kauneus, kestävyys ja säänkestävyys ovat tärkeitä tekijöitä. On toivottavaa, että puu on kestävää ja mitanpitävää ja että sen toiminnalliset ominaisuudet ovat erinomaiset. On myös ratkaisevan tärkeää, että puu on myrkytöntä ja turvallista ihmisille ja lemmikeille. Accoya®-puu täyttää nämä vaatimukset.

IKKUNANPUITTEET, OVET JA HIMMENTIMET

Accoya®-puu eristää luonnollisesti ja on kestävämpää ja mitanpitävämpää kuin muut puut. Tämä tarkoittaa, etteivät ikkunat turpoa ollessaan kiinni, ovet aukeavat aina vaivattomasti ja ikkunoita varjostavat himmentimet säilyvät kauniina. Accoya®-puun pinnoite voi olla läpinäkymätöntä, läpikuultavaa tai läpinäkyvää ja vähäiset huoltovaatimukset tekevät siitä kustannustehokasta.

ULKOKALUSTEET JA -VÄLINEET

Accoya®-puu sopii täydellisesti pöytiin, tuoleihin, puumajoihin, leikkikenttävälineisiin, kukkalaatikoihin ja maisemointilaudoituksiin, sillä se on myrkytöntä, sietää erilaisia sääolosuhteita ja kestää vähintään 25 vuotta maakosketuksessa.

TUTKITTU JA TESTATTU

Accoya®-puuta on testattu pitkiä ajanjaksoja kaikentyyppisissä sääolosuhteissa — maan päällä, maan alla ja jopa vedessä — ja sen on todistettu kestävän jopa rankimpia ympäristöolosuhteita.

Accoya®-puun harvinaisen kestävyyden ja mitanpitävyyden ansiosta se vaatii merkittävästi vähemmän hoitoa, sillä maalit ja petsit pysyvät siinä missä pitää, eli puussa. Itse asiassa Accoya®-puuta ja modifioimatonta puuta vertaavien testien tulokset osoittavat jatkuvasti, että pinnoitteet pysyvät 3 kertaa pidempään Accoya®-puussa.

Pika-opas puun käyttöön

Lataa tuotetietosivu Accoya-puusta. Sisältää standardikoot ja tekniset tiedot.

A5 Accoyan ominaisuudet terassipuuna

4-sivuinen Accoyan esite suomeksi

Accoya terassipuun hinnasto 2017

Saavutetut ympäristömerkit

RT-kortti

Lue myös lisää Accoyan sivuilta

Lue Etusivu.com Ideat & vinkit -blogista, miksi valita kestävä Accoya -terassilauta:

Ulkoterassi – valitse kestävä ja huoltovapaa terassilauta 

Pihasuunnittelija Kati Jukarainen kertoo käyttäneensä Accoya-puuta mm. pergolan rakentamiseen ja parvekekaiteisiin.

“Accoya on todella monikäyttöinen puu. Minua viehättää erityisesti se miltä puu tuntuu. Sileä ja jopa pehmoisen tuntuinen Accoya soveltuu täydellisesti terasseihin ja kaiteisiin, koska puu ei tikkuunnu. Meillä puuta on käytetty parvekkeen kaiteisiin. Valitsin Accoyan myös keittiöpuutarhan pergolaan, koska puu on myrkytön ja sitä ei tarvitse käsitellä. Puu kestää jopa maakosketuksen maatumatta, joten se soveltuu hyvin myös keittiöpuutarhan lavamateriaaliksi.”

Myös kokenut maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoo:

“Olen käyttänyt Accoya-puuta suunnitelmissani ja puu on todella sileä ja nukkaantumaton. Tietyllä tavalla lempeä! Todella ainutlaatuinen, sillä siinä on mukava kävellä paljain jaloin ja lempeyden lisäksi se kestää hyvin aikaa pysyen tyylikkäänä.”