Logot-steffen-hage-ja-petesen-800px

PÄIVITÄMME SIVUJA!

Maatiilet ( keraamiset poltetut pihatiilet) on jo julkaistu omana sivunaan. Tämä sivu päivittyy julkisivutiilien ja slipsien paremmalla informaatiolla lähiaikoina. Pahoitelemma harmia!

Maailman parhaat julkisivu- ja maatiilet kauttamme

 

Edustamme virallisesti Suomessa tanskalaisia ja saksalaisia laadukkaita julkisivu -ja maatiiliä, klinkkereitä ja kattotiiliä. Lisäksi valikoimasta löytyy Hollantilaisia ja Belgialialaisia maa- ja julkisivutiiliä sekä Italialaisia julkisivutiiliä, kattotiiliä sekä koriste- ja lasitiiliä.

Tiili on ympäristöystävällinen, myrkytön ja huoltovapaa valinta, joka kestää erinomaisesti Suomen vaihtuvissa ja vaativissa sääolosuhteissa. Kauttamme saatte yli kahdenkymmenen tiilitehtaan valikoiman: pieniin ja isoihin kohteisiin sekä erikoisprojkteihin,  maatiiliä mm. valmistetaaan tilauksesta.

Julkisivu- ja maatiilet, klinkkerit, kattotiilet, koristetiilet. Kauttamme tuhansien tiilien valikoima  - eri sävyisiä ja kokoisia tiiliä -  kaikki mahdollisuudet toteuttaa ainutlaatuisia ja näyttäviä kohteita, jotka kestävät aikaa sekä ilahduttavat myös tulevia sukupolvia.

Esteettisesti kaunis tiili on myös pitkäikäinen, terveellinen ja kestävä materiaali. Tiili sopii moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen, niin sisälle kuin ulos. Tiili on kustannustehokas ratkaisu vähäisellä huoltotarpeellaan, sillä tiilirakennuksen elinkaari kestää monta sukupolvea.

Mahtavan värikäs lasitetttu julkisivulaatta

Esim. Päämiehemme:

Steffen Sten tanskalainen tiilitukku:
-Hagemeister GmbH & Co,
-ABC-Klinkergruppe GmbH,
-IkingKlinkerwerk GmbH
-Feldhaus Klinker Vertriebes-GmbH

Petersen Tegl A/S
Egersund Tegl A/S
Wande Moortel NV

Tyylikäs ja erilainen tiilijulkisivu

Vaatteet ja trendit muuttuvat, mutta korkealaatuinen tiili kestää vuosisatojen ajan.

JULKISIVUTIILET:

Tanskalaisen Petersen Tegl – tiilitehtaan tiilillä on toteutettu Suomessa jo useampi näyttävä kohde, niin yksityistaloja kuin asuinkerrostalojakin.

Petersen Tegl:in huokoinen julkisivutiili on ihanteellinen mm. merenranta kohteissa ja Suomen nykyisin kovin kosteassa ilmastossa. Yli kahdensadan vuoden tiilenvalmistusperinne kulkee nyt jo yhdeksännen sukupolven johtamana. Vanhojen perinteiden ja ammattitaidon vaalimisen ohella tehdas keskittyy aktiiviseen ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. N
ykyaikaisen tiilituotannon ohella, Petersen Tegl valmistaa edelleen käsityönä niin sanottuja käsinlyötyjä tiiliä. Tunnetuimmat niistä ovat Kolumba TM ja Petersen Cover tiilet TM.

ESIMERKKEJÄ PROJEKTEISTAMME:

Hagemaisterin neljää eri väristä tiiltä käytettiin Pohjois-Haagan asemalla

Posteljoonin kortteli Helsingin Käpylässä.

Jallukka Jätkäsaari, Helsinki. Julkisivutiilet Petersen Tegl.

Vesivehmaisten koulu, julkisivutiilet. Tampere

Petersen Tegl julkisivutiili yksityiskodissa.

Petersen Teglin tiiltä käytetty Kirkkonummen kunnantalon julkisivussa.

LISÄTIETOJA JA AINEISTOA :