Logot-steffen-hage-ja-petesen-800px

Novenberg Oy edustaa Suomessa tanskalaisia ja saksalaisia laadukkaita julkisivu -ja maatiiliä. Lisäksi valikoimasta löytyy Hollantilaisia julkisivutiiliä ja Italialaisia koriste- ja lasitiiliä sekä klinkkereitä. Tiili on ympäristöystävällinen, myrkytön ja huoltovapaa valinta, joka kestää erinomaisesti Suomen vaihtuvissa ja vaativissa sääolosuhteissa. Kauttamme saatte yli kahdenkymmenen tiilitehtaan valikoiman: julkisivuihin, maa- ja pihatiiliin, klinkkereihin, kattotiiliin, sisustustiiliin ja erikoisprojekteihin.

Julkisivu- ja maatiilet, tuhansien tiilien valikoima saatavana - eri sävyisiä ja kokoisia tiiliä -  kaikki mahdollisuudet toteuttaa ainutlaatuisia ja näyttäviä rakennuksia, jotka kestävät aikaa sekä ilahduttavat myös tulevia sukupolvia.

Esteettisesti kaunis tiili on myös pitkäikäinen, terveellinen ja kestävä materiaali. Huokoisuutensa ansiosta tiili tasaa huoneilman kosteustasapainoa. Tiili sopii moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen, niin sisälle kuin ulos. Tiili on kustannustehokas ratkaisu vähäisellä huoltotarpeellaan, sillä tiilirakennuksen elinkaari kestää monta sukupolvea.

Päämiehemme:

Steffen Sten tanskalainen tiilitukku (mm. Hagemaister ja ABC Klinkers)
Petersen Tegl
Gima

 

 

Vaatteet ja trendit muuttuvat, mutta korkealaatuinen tiili kestää vuosisatojen ajan.

MAATIILET:

Suomessakin hyvän vastaanoton saaneet, saksalaiset maatiilet kuuluvat maailman parhaimpiin, ainutlaatuisen erikoiskovan saven ansiosta. Sen lisäksi, että tiilet ovat pakkasenkestäviä, niiden veden imukyky on vain 2-3 %, jolloin ne eivät ole myöskään liukkaita.

Hagemaisterin maatiilen peruskoko on AINA 215 x 105 x 50 mm (tai 200 x 100 x 50 mm). Muut koot valmistetaan aina tilauksesta, joilloin minimitoimitusmäärä on 30 000 kpl.

ABC Klinkkerillä maatiilen peruskoko on AINA 200 x 100 x 52 mm. Muut koot valmistetaan tilauksesta, minimitoimitusmäärä on 10 000 kpl.

Ole yhteydessä myyntiimme, kerromme mielellämme lisää.

PIHAT, PUUTARHAT, KATUALUEET

Kestävä ja kaunis maatiili koristaa pihojen ja puutarha-alueiden käytävät sekä katualueet. Kymmeniä eri värejä mistä valita sekä kymmenittäin eri sävyjä. Sopivatko pihallesi perinteiset punaiset maa-ja pihatiilet vai haluatko jotain modernia ja erottuvaa kuten mustat pihakivet?

AUTOPAIKAT, PORTAIKOT, KÄYTÄVÄT

Maa- ja pihatiili sopii täydelliseksi alustaksi pihaan, kävelyteille ja jopa autopaikoille. Samoin se toimii loistavasti portaikoissa ja käytävissä. Maatiili kestää vuodesta toiseen kovaakin kulutusta. Saksalaiset maatiilet eivät ime vettä, joten ne eivät myöskään ole liukas eikä jäädy pakkasellakaan.

JULKISIVUTIILET:

Tanskalaisen Petersen Tegl – tiilitehtaan tiilillä on toteutettu Suomessa jo useampi näyttävä kohde, niin yksityistaloja kuin asuinkerrostalojakin.

Petersen Tegl:in huokoinen julkisivutiili on ihanteellinen mm. merenranta kohteissa ja Suomen nykyisin kovin kosteassa ilmastossa. Yli kahdensadan vuoden tiilenvalmistusperinne kulkee nyt jo yhdeksännen sukupolven johtamana. Vanhojen perinteiden ja ammattitaidon vaalimisen ohella tehdas keskittyy aktiiviseen ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. N
ykyaikaisen tiilituotannon ohella, Petersen Tegl valmistaa edelleen käsityönä niin sanottuja käsinlyötyjä tiiliä. Tunnetuimmat niistä ovat Kolumba TM ja Petersen Cover tiilet TM.

KATTOTIILET:

Steffen Stenin tiilitukun kautta saa myös laadukkaita Pohjois-saksalaisia kattotiiliä useampaa eri mallia ja väriä: Teuto, Optimax, Modena HP 10 sekä kaksi antiikki-kattotiililtä.

Katso tarkemmat kuvaukset aineistot sivulta ladattavasta esitteestä.

 

ESIMERKKEJÄ PROJEKTEISTAMME:

Minervankatu Helsingissä. Tiilet Hagemaister

Posteljoonin kortteli Helsingin Käpylässä.

Jallukka Jätkäsaari, Helsinki. Julkisivutiilet Petersen Tegl.

Hagemeister -maatiilet asennuksessa yksityiskodin pihalle

Petersen Tegl julkisivutiili yksityiskodissa.

Petersen Teglin tiiltä käytetty Kirkkonummen kunnantalon julkisivussa.

LISÄTIETOJA JA AINEISTOA :