VAIN Projektimyynti B2B puolelle.

Yksityisasikkailta vaadimme minimioston 6 kpl.

 

 

Kauniit ja uniikit tammipöytälevyt ovat aitoa, oikeaa 100 % tammea.

Tammilevyt ovat kestäviä, kauniita ja ajattomia. Euroopassa valmistetut täyspuiset sekä massiivitammesta valmistetut pöytälevyt ovat tehty jokapäiväiseen käyttöön ja ne sopivat niin moderniin, teolliseen kuin romanttiseenkin tyyliin. Levyt ovat ilmakuivattuja ja niissä on laadusta/mallista riippuen joko vähän tai paljon oksien koloja ja halkeamia. Valikoimassamme on kaksi erillistä tuoteperhettä: täystammiset uniikit pöytälevyt sekä massiivitammesta valmistetut pöytälevyt, joista on valittavissa useampi eri tyyli.

Tuotteissa voi olla noin +/- 5-7 mm mittaeroja, koska tammi on luonnollinen materiaali ja elää ilman kosteuden mukaan. Suosittelemme käyttämään ilman kostutinta huoneissa, joissa on aitoa täyspuuta olevia tuotteita.

*Meillä on useampia valmistajia sekä Saksassa että Etelä-Euroopassa. Osalla valmistajista/tuotteista on FSC-sertifikaatti ja osa taas on ns. EUTR- jäsenyritys, joka valvoo puun asianmukaisen, läpinäkyvän ja kestävän kehityksen mukaisen tuotantoketjun. Lue lisää: Timber Regulation.

Toimitusajat vaihtelevat 2 viikosta ylöspäin riippuen halutusta tuotteesta.

Kaikki pöytälevyt myydään aina ilman jalkoja. Jalat ovat valittavissa erikseen sivun alalaidasta.

Pöytälevyt:

TAMMIPÖYTÄLEVYT yleisesti

Valikoimassa on kaksi erillistä tuoteperhettä: täystammiset pöytälevyt sekä massiivitammesta valmistetut pöytälevyt.

 

1) Täystammiset pöytälevyt ovat uniikkeja taideteoksia, sillä jokainen pöytälevy on valmistettu yhdestä ainoasta tammipuu siivusta. Ei ole kahta samanlaista siivua, jokainen tuote on täysin uniikki luonnon mestariteos. Pöytälevyissä näkyvät kauniisti puun vuosirenkaat vaihtelevine sävyineen. Osassa levyistä on halkeamia ja oksan kohtia ja joitan levyjä on paikattu hartsilla ja puutapeilla, tms. Jokaisesta pöytälevystä on luettavissa puun tarina, se mitä tammi on vuosisatojen kasvun aikana kohdannut. Pöytälevyissä on luonnonreunat. Levyt on hiottu ja öljytty. Levyjä saa eri pituuksilla, keskimääräiset pöytälevyt ovat noin 2 metriä pitkiä ja 52 mm paksuja, leveys vaihtelee puun rungon mukaisesti. Kysy tai esitä toiveesi.

Saatavana myös hiillostettuja levyjä eli Shou-sugi-ban käsiteltyjä tammipöytälevyjä.

Lisäksi saatavana erityisen harvinaisia, kauniita ja ainutlaatuisia monoliittisia pöytälevyjä eli kiveettyneestä tammesta valmistettuja levyjä.

Esitä toiveesi ja etsimme sinulle täydellisen pöytälevyn. Toimitusaika kahdesta viikosta ylöspäin, riippuen toiveistasi.

Täystammiset pöytälevyt ovat FSC -sertifioitua Eurooppalaista tammea.

 

2) Massiivitammiset pöytälevyt ovat valmistettu liimaamalla yhteen paksuja tammi-suikaleita/koolinkeja. Näitä suikaleita kutsutaan lamelleiksi, samaan tapaan kuin sauvaparkettejakin. Lamellien paksuus vaihtelee 45 millimetristä  jopa 250 millimetrin leveyteen. Pöytälevyt ovat joko 20 tai 40 mm paksuja vakiona. Pöytälevyt ovat hiottu (sileitä) tai harjattuja. Pöytälevyjä ei ole öljytty. Pöydät ovat vaaleita ja sävyt vaihtelevat kasvupaikan mukaan hiukan. Massiivitammilevyissä on valittavana vähän tai paljon oksan kohtia, rustiikkiset mallit ovat automaattisesti oksaisia. Rustiikkisissa malleissa voi olla myös koloja ja halkeamia, josta sana rustiikkinen juontaa juurensa.

Massiivitammiset  pöytälevyt ovat EUTR - jäsenyritysten valmistamia.

 

 

TAMMILAMELLI PÖYTÄLEVYT

Tammilamellista valmistettuja pöytälevyjä saa rustiikkisena ns. linnatyylisenä sekä perinteisenä tammilamellipöytänä.

Rustiikkiset linnatyyliset suorareunaiset pöytälevyt ovat aina 100 cm leveitä ja suorareunaisia. Rustiikkisuuden pöytälevyihin tuo oksat ja kolot sekä satunnaiset halkeamat. Levyjen paksuus on 40 mm. Tammilamellin leveydet ovat väh. 120 mm. Pituudet saatavana 20 cm välein: 200-220-240-260-280-300 cm. Mittojen tarkkuus voi vaihdella +/- 5 mm. Erillistilauksesta rustiikkisia tammipöytälevyjä saa myös luonnonreunalla, samat pituudet. Mittojen tarkkuus voi näissä vaihdella +/- 10 mm.

Tuplapaksuna on saatavana rustiikkista linnatyylistä pöytälevyä. Pöytä näyttää todella massiiviselta, mutta todellisuudessa se on vain 40 mm paksu, sillä siinä on noin 80 mm tammihuullos kauttaaltaan reunassa tuoden pöydälle ruhtinaallista arvokkuutta. Pituudet ovat saatavissa 20 cm välein: 200-220-240-260-280-300 cm.  Mittojen tarkkuus voi vaihdella +/- 5 mm.

Lisäksi rustiikkisia tammilevyjä on saatavana pikkukoossa ns. bistropöydät, katso alta.

x - x - x - x - x - x

Tammilamellilevyt ovat aina 122 cm leveitä pöytälevyjä. Lamellin leveys 60-120 mm. Levyt ovat sileitä ja hiottuja, mutta ei öljyttyjä. Tammilevyjen paksuudet ovat 20 tai 40 mm. Pituudet 140-160-180-200-220-240-280-300 cm.

Luokka A/B lähes oksaton, ei koloja eikä halkeamia
A pieniä oksia ja koloja, satunnaisia pieniä halkeamia
B keskikokoisia ja satunnaisesti isoja oksia ja koloja, satunnaisia pieniä tai keskisuuria halkeamia
C suuria oksia ja koloja sekä satunnaisia keskisuuria halkeamia.

Puun kuivumisesta johtuen mitat elävät +/- 5-7 mm.

x - x - x - x - x

Bistropöytälevyt ovat 40 mm paksuja ja rustiikkisia.  Malleja on sekä neliskanttinen että pyöreä.

Neliskanttiset: n. 60 x 70 cm
Pyöreä: halk. n. 70 cm.

Puun kuivumisesta johtuen mitat elävät +/- 5-7 mm.

POIKKEUKSELLISESTI PIENTÄ NELISKANTTISTA BISTROPÖYTÄÄ ON VARASTOSSA!

 

 

 

Pöydänjalat:

Jalat myydään settinä (2 jalkaa/setti.) Tällä hetkellä vain projektimyyntinä minimi 3 settiä tai kalusteryhmä jalkoineen.

Kaikki jalat ovat 72 cm korkeita ja noin 92-94 cm leveitä alaosastaan.

Jalkoja on sekä ohuena että paksuna mallina sekä tammisena että metallisena.

Tammi ohut 10 x 4 cm ja tammi normaali 12 x 12 cm
Metalli ohut 4 x 10 cm ja metalli normaali 6 x 10 cm

Klikkaa alla olevia kuvia niin näet kaikki mallit.

Tammiset pöydänjalat, paksut

Tammiset pöydänjalat, ohkaiset

Metalliset pöydänjalat, paksut

Metalliset pöydänjalat, ohkaiset

LISÄTIETOJA JA TILAUS :

Kysy lisää, valmistamme tuotteita myös tilauksesta.

[email protected]