Uniikit tammipölkyt ovat 100 % FSC-sertifioitua Eurooppalaista tammea

Tammipölkyt/jakkarat ovat 100 % täyttä tavaraa oksineen ja koloineen. Tammen väri vaihtelee kasvupaikan mukaan. Kaikissa tuotteissa on luonnollisia oksankoloja, halkeamia ja jopa madon tekemiä reikiä. Tammet ovat sahattu neliönmuotoisiksi massiivisiksi tukeiksi, jotka ovat ilmakuivattu muutaman vuoden ajan. Kuivaamisen pilareista jälkeen niistä valmistetaan joko raakapölkkyjä tai hienostuneempia hiottuja ja öljyttyjä huonekaluja jakkaroiksi, pöydiksi ja tarjoilualustoiksi. Myös shou-sugi-ban tekniikalla tehtyjä pölkkyjä on saatavilla.

Tukit ovat pääsääntöisesti neliskanttisia mutta valmistajalta löytyy myös pyöreätä puutavaraa. Halkaisijat vaihtelevat 30 cm - 60 cm.

Kaikki tammipölkyt ovat tilaustuotteita. Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Sahattu-tammipolkky

Sahatut tammipölkyt

Tukeista voidaan sahata haluamanne kokoisia pölkkyjä istuimiksi tai pöydiksi tai vaikkapa lihapölkyiksi. Tammen leveydet vaihtelevat ja voitte tilata haluamaanne paksuutta, pyrimme toimittamaan mahdollisimman lähelle haluamaanne mittaa. Korkeuden voitte valita vapaasti tilatessanne 5 cm välein.

tammipölkky

Hiotut ja öljytyt tuotteet

Hienostuneemmat tammipölkyt ovat sahauksen jälkeen hiottu ja öljytty ja ne sopivat jopa julkikalusteiksi, istuimiksi ja pöydiksi ja tuoteständeiksi. Pölkkyjen leveys vaihtelee, ja voitte tilatessa esittää toiveenne halaamistanne mitoista ja korkeudesta.

Hiillostettu tammipölkky on modernin sisustuksen katseen vangitsija

Shou-sugi-ban tuotteet

Moderneimmat tammipölkyt ovat sahauksen jälkeen hiottu, hiillostettu, harjattu ja sen jälkeen öljytty. Shou-sugi-ban pölkky sopii moderniin sisustukseen ja katseen vangitsijaksi. Ne myös istuvat hyvin sauna ja takkahuone tunnelmaan. Koot samoin periaattein, kuten muissakin tuotteissa.