Kauniit ja uniikit tammikalusteemme ovat aitoa, oikeaa 100 % tammea.

(sivuja päivitetään 17.-18.10.2018)

Tammikalusteet ovat kestäviä, kauniita ja ajattomia. Euroopassa  valmistetut täyspuiset ja massiivitammi kalusteet ovat tehty jokapäiväiseen käyttöön ja ne sopivat niin moderniin, teolliseen kuin romanttiseenkin tyyliin.

Upeat yhdestä ainoasta puusta valmistetut tammipöytälevyt ovat huikean kauniita vaihtuvine värisävyineen ja puun syineen. Uniikkeja pöytälevyjä saa myös monoliittisena, kivettyneenä tammena. Massiivitammi pöydät ovat taas valmistettu vaaleista ja paksuista tammilankuista.

Tammipölkyt/jakkarat ovat 100 % täyttä tavaraa luonnollisine oksineen. Ne ovat valmistettu yhdestä puusta. Pölkyissä nähtävissä sävyjä kasvupaikan mukaan.

Kaikki tuotteet saatavissa luonnollisen sävyisinä, kevyesti pintakäsiteltynä öljyllä joka tuo puun syykuviot kauniisti esille. Lisäksi tuotteita saa myös Shou-sugi-ban tekniikalla hiillosettuna ja öljyttynä. Shou-sugi-ban käsitellyt kalusteet ovat tumman ruskeita - mustia.

Tammikalusteet ovat ilmakuivattuja. Tammessa on luonnollisia onsankoloja ja halkeamia sekä joitan madonreikiä, mitä esiintyy mm. pölkyissä. Yhdestä tammisiivusta valmistetuissa pöydissä on luonnon reuna ja massiivitammisissa pöydissä suorat reunat tai halutessanne luonnon reuna. Rustiikkisissa tuotteissa on vähän tai paljon oksanreikiä ja koloja sekä halkeamia, haluamanne mukaan. Pöytälevyt myydään aina ilman jalkoja.
Tuotteissa voi olla n. +/- 5-7 mm mittaeroja, koska tammi on luonnollinen materiaali ja elää ilman kosteudun mukaan.

 

*Meillä on useampia valmistajia sekä Saksassa että Etelä-Euroopassa. Osalla valmistajista/tuotteista on FSC-sertifikaatti, ja osa taas on ns. EUTR- jäsenyritys, joka valvoo puun asianmukaisen, läpinäkyvän ja kestävän kehityksen mukaisen tuotantoketjun. Lue lisää: Timber Regulation.

Toimitusajat vaihtelevat 2 viikosta ylöspäin.

Pääsääntöisesti myymme vain projekteihin, useampia kappaleita kerralla, mutta aina kannatta kysyä.

PÖYDÄT :

TAMMIPÖLKYT

Täystammisia tammipölkkyjä saa istuimiksi sekä korkeampina versioina pöydiksi tai tarjoilualustoiksi. Pölkkyjä on neljää erilaista laatua:
(1) sahatavara
(2) hiottu ja öljytty
(3) hiottu, hiillostettu "shou-sugi-ban"  ja öljytty
(4) Pöyreät pölkyt sahatavarana tai hiottuna ja öljyttynä.

Pölkyissä on oksia, oksankoloja, koloja ja halkeamia ja niissä voi olla jopa madonreikiä. Tammikalusteiden mitat eivät ole tarkkoja koska puu on luonnotuote ja elää +/-  viidestä seitsämään milliin ilman/huonetilan kosteuden mukaan. Halkeamia voi tulla lisää tuotteisiin ja se on täysin luonnollista. Suosittelemme käyttämään tilassa jossa on tammikalusteita ilman kostutinta. Kaikki tammipölkyt ovat FSC-sertifioitua mäntyä.

 

Pöydänjalat

Jalat myydään settinä (2 jalkaa/setti.) Tällä hetkellä vain projektimyyntinä minimi 3 settiä tai kalusteryhmä jalkoineen.

Kaikki jalat ovat 72 cm korkeita ja noin 92-94 cm leveitä ala osastaan.

Jalkoja on sekä ohuena että paksuna mallina, sekä tammisena että metallisena.

Tammi ohut 10x4 cm
Tammi normaali 12x12 cm
Metalli ohut 4 x 10 cm
metalli normaali 6 x 10 cm

Tammiset pöydänjalat

Metalliset pöydänjalat perus

Metalliset pöydänjalat Heavy

TAMMIPÖLKYT:

Jyhkeitä pölkkyjä on sekä matalia että korkeita ja ne ovat sellaisenaan istuimiksi sopivia.

Korkeat sopivat sellaisenaan tukeviksi pöydiksi, tasoiksi tai baarijakkaroiksi. Niitä on myös käytetty jopa lihapölkkyinä.

Pölkyt myydään aina vähintään 2 kpl erissä.

Huom! Tammiset kalusteet ovat luonnontuote, jolloin  ilmankosteus ja tuotteiden kuivuminen vaikuttaa mittoihin. Annetut mitan +/- 5 mm. Suosittelemme käyttämään ilmankostutinta samassa huonetilassa tammikalusteiden kanssa.

  • Istuinpölkky 40 x 40 x 40 cm
  • Korkea pölkky 29 x 29 x 74 cm
  • Korkea pölkky 40 x 40 x 74 cm

LISÄTIETOJA JA TILAUS :

Kysy lisää, voimme valmistaa tuotteita myös tilauksesta.

info@novenberg.fi