Wood Cityn julkisivut Accoya-puuta

Wood Cityn ja Supercellin toimistorakennuksen julkkareissa komeilee Accoya

Wood City on SRV:n kehittämä, urbaani puukaupunkikortteli ja maamerkki Helsingin Jätkäsaaressa. Korttelin rakennuksiin kuuluu asuinkerrostaloja, pysäköintitalo ja näyttävä toimistorakennus, joka on peliyhtiö Supercellin uusi pääkonttori. Lisäksi kokonaisuuteen on suunnitteilla hotelli.

Novenberg on toimittanut puutalokortteliin julkisivujen puupaneelit, jotka on valmistettu lahoamattomasta ja hyvin säänkestävästä Accoya-puusta. Puu ja lasi ovat modernien kerrostalojen julkisivuissa päämateriaalina. Accoya on julkisivuissa täysin ilman pintakäsittelyä, vain osa puusta on palonsuojakäsitelty myrkyttömällä Burnblock palonsuoja-aineella B-s1,d0 paloluokkaan. Accoyasta valmistettiin myös Supercellin rakennuksen kattotasanteelle erilaisia katos- ja penkkirakennelmia. Accoya -puumateriaali on korkeimmassa luokassa ympäristösertifioitu ja turvallinen materiaali.

Wood Cityn kortteli valmistuu kokonaisuudessaan vaiheittain vuoteen 2021 mennessä. Puukorttelin on suunnitellut Anttinen Oiva Arkkitehdit ja hankeen urakoitija on SRV.