Oulunkylän Skeittipuisto sai Skateline- päällysteet

Helsingin kaupunki toteutti Oulunkylän skeittipuiston ramppien päällykset kestävästä Skateline-paperikomposiitista.

Oulunkylän skeittipuistoon haluttiin kokeilla jotain uutta Suomessa, ja ramppien päälysteet toteutettiin Skateline-komposiitista loppuvuodesta 2016. Skateliitti on uskomattoman kestävä, sileä paperi-komposiittimateriaali, jota käytetään alustana äärimmäisissä urheilulajeissa kuten mm. ilmailu-, meri- ja A & D-teollisuudessa sekä kilpailussa kuten X-Games.
Skateline on sileää, erittäin kestävää ja edullista huoltokustannuksiltaan. Skateline valmistetaan FSC- sertifioidusta kierrätyspaperista. Sitä voidaan käyttää sellaisenaan tai se voidaan halutessa maalata, levyt voidaan porata kiinni suoraan alustaan. Sama valmistaja tekee myös Richlite-paperikomposiittia. Richlite & Skatelite tuotteita on valmistettu jenkkien auto-ja laivateollisuuden tarpeisiin jo lähes 70 vuoden ajan. Materiaali sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.  Värit tulevat paperin omasta väristä mitä hartsi syventää.

Kuvat ovat 2018 loppukesästä, eli skeittipuisto on ollut yli kaksi vuotta käytössä ja ramppien Skateline- levyt ovat edelleen moitteettomassa kunnossa.