Kebony, kelluva talo projekti Ruotsiin

Kestävä Kebony-puu kelluvassa asunnossa Marinstadissa, RuotsissaKolmikerroksinen Villa W on modernisti muotoiltu kelluva asunto, jonka julkisivussa yhdistyvät kestävä ja pitkäikäinen Kebony- puu, lasiin ja valkoiseen kuitusementtiin. Upea Villa W valmistui kelluvien asuntojen ja ratkaisujen asiantuntijoiden Bluet Oy:n ja Marinetek Group Oy:n yhteistyönä.

Tässä Marinstadissa sijaitsevassa kelluvassa asunnossa on tarpeeksi tilaa neljän hengen perheelle, makuuhuoneiden lisäksi talossa on sekä vierashuone että olohuone merinäköalalla ja ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat saunatilat sekä Tv-huone.

Suunnittelija Timo Urala kommentoi: ”On aina jännittävää työskennellä haastavassa projektissa, jossa on sekä tila että painorajoituksia. Hyvin kelluvan ja kauniin talon edellytyksenä olivat laadukkaat materiaalit kaikkialla. Esimerkiksi Kebony on materiaalina vahva ja kestävä ja sopii erinomaisesti haastaviin ratkaisuihin. Olen mm. tämän projektin jälkeen lisännyt pienen laajennuksen kotiinikin, Kebony- kattoterassilla.”