Accoyasta tehdyt saunalauteet

 

Pohjanmaalaiseen yksityiskotiin toteutettiin ylelliset saunalauteet leveästä Accoya-lankustaJuuri ennen joulua valmistuvaan kauniiseen yksityiskotiin toteutettiin kaikki ulkotilojen alakatot, terassit että saunalauteet Accoyasta. Kestävä Accoya sopii kaikkeen rakentamiseen, myös saunohin. Accoyasta on saatu mm. erinomaisia kokemuksia jatkuvalämmiteisissä saunoissa julkisellapuolella. Tähän Pohjanmaalaiseen, yksityiskohdiltaan viimeistelytyyn yksityiskotiin valittiin vain kestäviä ja tyylikkäitä materiaaleja. Leveästä höylätystä Accoya-laudasta toteutettiin ylelliset saunalauteet sekä normaaliin sähkösaunaan, että infrasaunaan. Sisustussuunnittelijana toimiva asiakas teetti myös käytännölliset ja siirrettävät kuution malliset Accoya-istuimet saunalauteiden lisäksi. Accoya ei tikkuunnu, se on pehmeä ja miellyttävä materiaali ihoa vasten.

Myrkytön Accoya-puu on myös ekologinen valinta. Sen lämmönjohtokyky on alhainen, jolloin se sopii hyvin saunan laudepuuksi. Accoya kestää todistetusti myös kosteissa olosuhteissa, vaikka Accoya-puu kastuisikin läpimäräksi niin se ei siltikään turpoa. Yli 75 % puun sivuttaiselemisestä on saatu poistettua modifioinnilla. Accoya on kestävänkehityksen mukainen materiaali. Se on viisikertainen Bream-voittaja ja tänä vuonna se on saanut C2C-sarjassa platinaa.

Julkisissa tiloissa Accoyaa on saunassa mm. Helsingin Itäkeskuksen uimahallissa sekä Yrjönkadun uimahallissa, ja Tuusulassa Tuusulan uima-hallissa.

Tietoa Accoyasta

Accoyalle Platinaa