Accoyasta tehdyt saunan lauteet

 

Pohjanmaalaiseen yksityiskotiin toteutettiin ylelliset saunan lauteet leveästä Accoya -lankustaJuuri ennen joulua valmistuvaan kauniiseen yksityiskotiin toteutettiin kaikki ulkotilojen alakatot, terassit sekä saunan lauteet Accoyasta. Kestävä Accoya-puu sopii kaikkeen rakentamiseen, myös erityistä kuuman ja kosteuden kestävyyttä vaativiin saunatiloihin. Accoyasta on saatu erinomaisia kokemuksia jatkuvalämmitteisissä saunoissa mm. julkiselta puolelta. Tähän Pohjanmaalaiseen, yksityiskohdiltaan viimeisteltyyn, yksityiskotiin valittiin vain kestäviä ja tyylikkäitä materiaaleja. Leveästä höylätystä Accoya -laudasta toteutettiin ylelliset saunan lauteet sekä normaaliin sähkösaunaan että infrasaunaan. Sisustussuunnittelijana toimiva asiakas teetti lauteiden lisäksi myös käytännölliset ja siirrettävät kuution malliset Accoya -istuimet. Accoya ei tikkuunnu, joten se on erityisen pehmeä ja miellyttävä puumateriaali ihoa vasten.

Myrkytön Accoya-puu on ekologinen valinta. Puun lämmönjohtokyky on alhainen, jolloin se sopii hyvin saunan laudepuuksi. Accoya kestää todistetusti myös kosteissa olosuhteissa, sillä vaikka se kastuisi läpimäräksi niin se ei turpoa tai reagoi veden kanssa kuten tavalliset puut. Yli 75 % puun sivuttaiselämisestä on saatu poistettua Accoya-modifioinnilla. Accoya on kestävänkehityksen mukainen materiaali. Accoya materiaali on korkeimmassa platinaluokassa Cradle to Cradle sertifioitu ja sillä on myös Leed, FSC ja Breeam ympäristösertifioinnit.

Julkisissa saunoissa Accoyaa on käytetty mm. Helsingin Itäkeskuksen uimahallissa, Yrjönkadun uimahallissa ja Tuusulan uimahallissa.

Tietoa Accoyasta

Accoyalle Platinaa