Accoya sillankansi paraatipaikalla Helsingissä

Kauppatorin ja Katajanokan yhdistävä sillankansi sai juuri uuden Accoya-kannen, Helsingin paraatipaikalla.

Kestävä ja pitkäikäinen Accoyasta tehty sillankansi on jo viides Helsingin kaupungin toteuttamista sillankansista. Neljä muuta siltaa ovat valmistuneet edellisinä vuosina Mätäojan kevyenliikenteen silloiksi. Kestävä ja mittapysyvä Accoya kestää Suomen talvea erinomaisesti. Kaupunkirakentamisessa Accoya on kestävyytensä suhteen ylivertainen, sillä on ainutlaatuinen 50 vuoden takuu käsittelemättömänä. Säänkestävä Accoya on myös mittapysyvä puu, ja se sopii vaativaan rakentamiseen. Accoya  ei ole sateellakaan liukas, mikä on siltamateriaalissa erittäin tärkeä ominaisuus. Eikä se tikkuunnu vanhanakaan, joten silta on turvallinen sekä perheen pienimmille, että lemmikeille.

Saunanlauteet Accoyasta
Accoya kestää myös kuumuutta. Siitä tehdään tänä kesänä mm. Yrjönkadun uimahallin lauteet. Helsingin kaupunki on testannut Accoyaa kolmatta vuotta Itäkeskuksen uimahallin saunassa ja sen on todettu käytössä olevan paras valinta rankkoihin olosuhteisiin. Saunaa lämmitetään uimahallissa joka päivä aamusta iltaan, olosuhteet ovat äärettömän haastavat.

Oli siis pakkasta tai hellettä, räntää tai jäätä, Accoya kestää ja pysyy mitoissaan. Se on lisäksi myrkytön, tikkuuntumaton ja huoltovapaa. Kestävän Kehityksen mukainen valinta kaikkiin kohteisiin oli kyse vertikaalisesta tai horisontaalisesta pinnasta.