Logot-steffen-hage-ja-petesen-800px

Julkisivu- ja maatiilet

Novenberg Oy edustaa Suomessa tanskalaisia ja saksalaisia laadukkaita julkisivu -ja maatiiliä. Tiili on ympäristöystävällinen, myrkytön ja huoltovapaa valinta, joka kestää erinomaisesti Suomen vaihtuvissa ja vaativissa sääolosuhteissa. Kauttamme saatte yli kahdenkymmenen tiilitehtaan valikoiman: julkisivuihin, maa- ja pihatiiliin, klikkereihin ja erikoisprojekteihin.

Julkisivu- ja maatiilet, tuhansien tiilien valikoima saatavana - eri sävyisiä ja kokoisia tiiliä -  kaikki mahdollisuudet toteuttaa ainutlaatuisia ja näyttäviä rakennuksia, jotka kestävät aikaa sekä ilahduttavat myös tulevia sukupolvia.

Esteettisesti kaunis tiili on myös pitkäikäinen, terveellinen ja kestävä materiaali. Huokoisuutensa ansiosta tiili tasaa huoneilman kosteustasapainoa. Tiili sopii moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen, niin sisälle kuin ulos. Tiili on kustannustehokas ratkaisu vähäisellä huoltotarpeellaan sillä tiilirakennuksen elinkaari kestää usean sukupolven ajan.

Päämiehemme:

Steffen Sten tanskalainen tiilitukku (mm. Hagemaister ja ABC Klinkers)
Petersen Tegl

 

Maatiilet

Esimerkiksi Suomessa hyvän vastaanoton saaneet, saksalaiset Hagemaister:in maatiilet kuuluvat maailman parhaimpiin. Sen lisäksi, että ne ovat pakkasenkestäviä, niiden veden imukyky on vain
2 %, jolloin ne eivät ole myöskään liukkaita. Perusvalikoiman lisäksi valikoimasta löytyy myös arkkitehtien suunnittelemia uniikkeja tuotteita. Hagemaister valmistaa myös perusmalliston tiiliä tilauksesta asiakkaan toivomilla mitoilla, ole yhteydessä myyntiimme, kerromme mielellämme lisää.

 

Julkisivutiilet

Tanskalaisen Peteresen Tegl – tiilitehtaan tiilillä on toteutettu Suomessa jo useampi kohde, niin yksityistaloja kuin asuinkerrostalojakin.

Petersen Tegl in huokoinen julkisivutiili on ihanteellinen mm. merenranta kohteissa ja Suomen nykyisin kovin kosteassa ilmastossa. Yli kahden sadan vuoden tiilen tekoperinne kulkee nyt jo yhdeksännen sukupolven johtamana. Vanhojen perinteiden ja ammattitaidon vaalimisen ohella tehdas keskittyy aktiiviseen ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. Nykyaikaisen tiilituotannon ohella, Petersen Tegl valmistaa edelleen käsityönä mm. Kolumba TM ja Petersen Cover tiiliä TM.

 

Linkit:

Steffen Sten: Steffen Sten tiilitukku

Hagemaister Gmbh : Hagemaister maatiilet

Petersen TEGL Petersen Tegl

 

Vaatteet ja trendit muuttuvat, mutta korkealaatuinen tiili kestää vuosisatojen ajan.

KÄYTTÖKOHTEET:

Maatiilet

Pakkasenkestävät, kauniit ja laadukkaat Hagemaisterin maatiilet ovat arvostettuja maailman laajuisesti.  Laaja valikoima värejä ja malleja. Perusvalikoiman lisäksi valikoimasta löytyy myös arkkitehtien suunnittelemia uniikkeja tuotteita. Tiiliä valmistetaan myös tilauksesta, kun määrät ovat vain riittävän suuret.

Hagemaister maatiilistä muodostuu kaunis käytävä

Julkisivutiilet

Petersen Tegl:in tiilitehdas perusettiin yli 200 vuotta sitten Tanskan Jyllanin niemimaalle, jossa on ihanteellinen maaperä tiilituotannolle.  Vanhojen perinteiden ja ammattitaidon vaalimisen ohella tehdas keskittyy aktiiviseen ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. Nykyaikaisen tiilituotannon ohella, Petersen Tegl valmistaa edelleen käsityönä mm. Kolumba TM ja Petersen Cover tiiliä TM. Harvoista tiilitehtaista kautta maailman, he käyttävät oikeita hiiliä polttoprosessissa, mikä mahdollistaa ainutlaatuiset kuvioinnit ja sävyt tiilissä. Petersen Tegl valmistaa normaalin tuotannon ohella myös erikoistiiliä vaativiin kohteisiin, arkkitehtien ja rakennusalan ammattilaisten kanssa yhteistyössä.

 

Laadukas tanskalainen Petersen Tegl-julkisivutiili

Pihat, puutarhat ja katualueet

Kestävä ja kaunis maatiili koristaa pihojen ja puutarha-alueiden käytävät sekä katualueet. Kymmeniä eri värejä mistä valita sekä kymmenittäin eri sävyjä. Sopivatko pihallesi perinteiset punaiset maa-ja pihatiilet vai haluatko jotain modernia ja erottuvaa kuten mustat pihakivet?

Julkisivutiili

Autopaikat, portaikot, käytävät

Maa- ja pihatiili sopii täydelliseksi alustaksi autopaikoille. Se kestää vuodesta toiseen kovaakin kulutusta. Samoin se toimii loistavasti portaikoissa ja käytävissä. Hagemaister- maatiili ei ime vettä joten se ei myöskään ole liukas eikä jäädy pakkasellakaan.

Petersen Tegl/julkisivutiili D91 Jallukka Jätkäsaari, Hki