dirasein-logo-blue-whiteoutv3

ILO, INSIPIRAATIO JA INNOVATIIVISUUS

– Durasein on kestävä materiaali sisälle ja ulos

Durasein on innovatiivinen ja inspiroiva massiiviakryylilevyjen ja levytuotteiden valmistaja, jonka kestäviä tuotteita käytetään jo 40 maassa ympäri maailman. Durasein sopii niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen, julkisesta tilasta yksityiseen, sisälle ja ulos. Duraseinista voidaan valmistaa keittiötasoja, lavuaareja, hyllyjä, kaaria, spiraaleja ja uima-altaita. Myös messutiskejä ja -hyllyjä, sekä uniikkeja tuotehyllyjä. Kattoja, pylväitä, julkisivuja sekä täysin saumattomia tuotteita. Durasein on testattu Suomessa myös uimahalli olosuhteissa ja se kestää kovaa kulutusta, kosteutta ja kemikaaleja. Durasein on kestävä, pitkäikäinen materiaali, jonka pinta voidaan tarvittaessa hioa kevyesti.

Ilo, inspiraatio ja innovatiivisuus - Durasein mahdollistaa ainutlaatuiset ratkaisut sisällä ja ulkona, silloinkin kun mikään muu materiaali ei enää ”taivu”.

Durasein ® on helposti työstettävissä, kuten kova puu. Sitä voidaan myös lämpömuovata ja valaa lähes mihin muotoon tahansa. Saumoista saadaan huomaamattomat, tiiviit ja kestävät ja pinnoista jouhevat, juoksevat ja elegantit.

Durasein tuotteiden pinta on aina täysin sileä ja tuote on 100 % vedenkestävä.

Duraseinilla on laaja väripaletti, yli 100 väriä heti valmiina toimitettavaksi ja jopa 40 eri harmaan-beigen sävyä perusvalikoimassa. Lisäksi mahdollisuus erikoisväreihin tilauksesta.

Durasein tuotteet ovat helppo puhdistaa ja huoltaa. Lämpömuovaus mahdollistaa saumattomat haastavatkin muodot.

Durasein sopii ravintola- ja keittiökäytöön esim. työtasoiksi. Duraseinillä on NSF51- sertifikaatti.

Durasein on hiottavisssa, pienet naarmut voidaan poistaa huomaamattomasti.

Durasein on paloturvallista. Sertifikaatti EN13501-b

Duraseinillä on 10 vuoden takuu.

Lue lisää valmistajan englanninkielisiltä sivuilta:
www.durasein.co.uk